S.METROM S.A. este unic producator de tabla de cupru, banda de cupru si banda de alama ca produse civile si componente de munitie pentru armament (degetare pentru munitia mica de infanterie discuri si rondele pentru munitia de artilerie) ca produse militare.

S METROM SA este localizată în Oraşul Braşov din România, ţară situată în partea Estică a Continentului European, membră a Uniunii Europene şi NATO. Compania a fost înfiinţată în 1923 şi are o tradiţie în domeniul metalurgiei neferoaselor şi a construcţiei de maşini pentru Industria Militară, de Securitate şi Civilă.

S METROM SA este afiliată la Compania Naţională CN ROMARM SA, o companie guvernamentală cu tradiţie în Industria Militară, de Securitate şi Civilă, şi membru al asociaţiei patronale OPIA (Organizatia Patronala Industria de Aparare).

S. METROM SA este unic producator de tabla si banda de cupru si alama - ca produse civile - si componente de munitie pentru armament (degetare pentru munitia mica de infanterie discuri/rondele pentru munitia de artilerie) - ca produse militare - .
Dotarile tehnice ale S. METROM SA , includ tot echipamentul si utilajele necesare productiei de cupru si alama , in sectii specializate : turnatorie, neferoase grele si laminate plate din cupru si alama (aliaje de cupru), turnatorie blocuri neferoase .
S. METROM SA executa si stantari de piese.

Unul dintre produsele noi ale S. METROM SA , sunt rondelele monetare din otel placat (alama/cupru/nichel) , care printr-o tehnologie noua sunt executate si livrate clientilor nostri , sau rondele monetare din alame speciale.

În prezent, compania noastră trece printr-o perioadă de transformare pe piaţa economică şi işi concentrează atenţia spre strategia de reorganizare şi retehnologizare proprie prin creearea unui sistem managerial flexibil.

Echipa managerială face eforturi spre reconsiderarea conceptelor de RDS (Research Development/Design Services) şi QA (Quality Assurance), promovând principii moderne şi dinamice, folosind tehnici computerizate în toate activităţile companiei şi asigurând fluidizarea sistemelor IT, astfel mărind eficienţa.

În ultimii ani am investit în achiziţionarea de echipamente şi aparaturi moderne, în scopul dezvoltării producţiei metalurgice, construcţiei de maşini şi produselor companiei. În acelaşi timp, urmărim o creştere a calităţii producţiei impreună cu scăderea costurilor către clienţi. Continuând dezvoltarea şi stimularea producţiei, compania noastră va avea capacitatea de a satisface nevoile clienţilor noştri, în cele mai bune condiţii.

Produsele noastre satisfac cerinţele clienţilor noştri şi foarte important, calitatea este o caracteristică esenţială a muncii noastre. Prin această muncă, am dobândit importante Certificări, care confirmă toate normele de calitate şi mediu la standarde internaţionale.